En ce moment, La Salopette offre la livraison

De 5 bästa overallerna för bönder

Kvinnor är inte på något sätt en storlek passar alla, och medan en kvinna mycket väl vill ha något som uppfyller hennes behov kommer det inte att innehålla något absurt, illasittande eller feminint. Men det måste det fortfarande vara funktionell och bekväm så att arbetet utförs under bästa förutsättningar. Få ställen är detta mer sant än när man försöker hitta overaller för kvinnliga bönder.

Tänk på hållbarhet, användarvänlighet och komfort. När allt kommer omkring, om du inte gillar hur något sitter och känns, kommer du inte att bära det. Och att ha kvalitetsoveraller kan vara en välsignelse under några av de tuffaste förhållanden som bönder och ranchägare möter. Vissa människor utanför jordbruket skulle bli förvånade över att se ett klädesplagg designat för att bli smutsigt. Det är allt intresset för dessa overaller!

Våra skribenter och testare har försökt alla overaller i denna lista . Vi har testat dem på nötkreatur och brutala vinterväder för att bestämma våra favoriter, och vi hoppas att du håller med om att dessa är 5 av de bästa overallerna för kvinnliga bönder:

1 - Denimoverall

Det här är inte lådformade herroveraller som har blivit omplacerade. De är avsiktligt utformade för att komplettera en kvinnas figur, utan att offra funktionaliteten hos overaller. Det finns djupa fickor i överflöd. Tillgängliga fickor - och funktionella! Tyget är väldigt bra, något stretchigt - byxbyxorna rör sig och följer dina rörelser oavsett position i som du arbetar. Passad genom midjan och låret, avslappnad genom vaderna och med gott om plats för stövlar. Den har dubbel förstärkning på framsidan av låren och ärmsluten bak för att minimera slitage; flexibla axelband begränsar inte rörelsen; ett spänne för att sätta på den och ta av den snabbt.

Vad du trodde:

"De är verkligen fantastiska. Att hitta något som både är bekvämt och snyggt kan vara en stor utmaning. Dessa byxbyxor är välgjorda, supercoola och ser bra ut, funktionella, massor av fickor, vad mer kan man begära? mer?"

"De här overallerna är fantastiska!! De är så bekväma och stretchiga att jag kan böja mig och krypa under min bordssåg utan att känna att något drar eller klämmer mig. Det finns så många fickor och hängslen och jag älskar det faktum att haklappsfickan har en dragkedja så att allt inte ramlar ut när jag går på toaletten”.

"Det här är rejäla overaller. Materialet är tjockt, vilket är bra för trädgårdsarbete. Det sitter bra och hängslen faller inte av när jag skottar. Det är ett bra material för konstant missbruk av smuts, för att knäböja och sitta, men ändå bekväm. Den kommer också att vara användbar för att arbeta i min rosenträdgård, eftersom den skyddar mig från repor från taggar. Jag valde overaller för trädgårdsarbete så att smuts inte faller lätt i mina byxor eller att insekterna inte kommer in och bit mig".

Denimoverall för damer

2 - Dubbel haklappsoverall

Denna overallsats är gjord av bomull och av Spandex . Den finns i olika nyanser och kan tvättas i maskin för olika smutsfläckar. Dess elasticitet gör att du kan röra dig och erbjuda dig stor rörelsefrihet . Andra funktioner inkluderar:

- Justerbara remmar

- Stor ficka på haklappen med flera fack med säker dragkedja

- Två nedre midjefickor

Vad du trodde:

"Jag bar den här overallen i en vecka, under skördesäsongen. Jag blev täckt av smuts och andra vätskor, men det fungerade perfekt."

"Det här är det bekvämaste jag någonsin haft! De passar perfekt och jag älskar alla fickor! Jag önskar att jag bodde någonstans kallare så att jag kunde bära dem varje dag!"

"Jag letade efter en lätt men ändå tålig byxbyxa för den kommande säsongen, de här är perfekta. Jag blev förvånad över hur många komplimanger jag fick för dem. De är snygga men ändå gjorda för jobbet.

3 - Trädgårdsoveraller

Denna produkt har byxben med dragkedja och avtagbara knäskydd, så den är ganska mångsidig och anpassningsbar. I allmänhet är hela linjen designad för att vara lätt att ta på och av över stövlar eller bär arbetshandskar. Flera funktioner:

- Dubbel haklapp med fickor med flera fack, fram och bak, säker stängning så att du inte tappar något

- Stor dold innerficka med dragkedja inuti

- Djupa verktygsfickor så att du kan flytta runt utan att dina verktyg ramlar ut

- Slitstarka elastiska hängslen förhindrar "knäppning" under arbete och kraftiga plastspännen, lätta att justera till arbetsposition.

Vad du trodde:

"Tyget sitter perfekt och är mjukt och bekvämt. Jag tyckte att knäskydden var lite låga tills jag gick ner på knä och de passar perfekt under mina knän och smalbenen."

"Den är tillräckligt stor för att lägga upp i svalt väder och fortfarande tillåta mycket rörelse. Jag älskar de avtagbara knäskydden och mängden och placeringen av de stretchiga fickorna och banden."

"Dessa gör sitt jobb. Jag bär dem för att skära penseln och kan vada bröstet djupt i björnbärstorkar utan att känna någon smärta.

Trädgårdsoveraller

4 - Overall för DIY

Du kommer förmodligen att njuta den dubbla verktygsfickan och de överdimensionerade bröstfickorna, idealiska för att placera alla verktyg du behöver för att göra om ditt bostadsutrymme som du vill, den här stora vita overallen är perfekt för att följa dig i alla dina projekt. Om du har arbete att göra på din gård behöver du pålitlig och praktisk utrustning, bra overaller är avgörande för detta. Här är några andra höjdpunkter i denna övergripande:

- Blixtlåsficka på vänster höft

- Justerbara elastiska hängslen

- Blixtlås i mässing på benet med tryckknapp

- Justerbara bensnäppar

- Hammerslinga

Vad du trodde:

"Rekommenderar starkt att köpa dessa overaller om du arbetar ute i kallt väder."

"De tog mig igenom dagarna med minus 15 grader på gården. Jag älskar dem! De sitter bra, passar bra och har fina fickor."

"Vi hade temperaturer ner till minus 20 under, men var fortfarande tvungna att arbeta i ladugården och med boskapen, och de höll mig bekväm."

5 - Marknadsoveraller

Dessa byxbyxor skapades med enkel rörelse i åtanke och avslöjar den sanna naturen av din passion vid ditt marknadsstånd. Den är gjord av en lättare, enkel och slitstark indigodänim i en väv av bomull som andas som håller dig bekväm även efter en dag på språng, perfekt för att ta dig tid att ta hand om alla dina saker. Det har också:

- Rymlig ficka på haklappen

- Ficka på baksidan av haklappen, perfekt när du bär din overall med haklappen lossad.

- Flera fickor på båda benen att lägga ner hans miniräknare, pennor och nycklar under din dag.

Vad du trodde:

"Det finns en funktion som jag inte förväntade mig: på baksidan av varje legging är tyget dubbelt och tjockare. Efter att ha varit van vid marknaden ofta är det en väldigt fin detalj".

"Att ha alla fickor är väldigt praktiskt, speciellt när du är på en stege och behöver något praktiskt direkt."

"Denimet är lätt och hållbart vilket gör det användbart för de flesta säsonger. De verkar vara välkonstruerade och jag tror att de kommer att hålla med tiden."

Overall i jeansblått för marknaden

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.