En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overallen på hösten

Har du någonsin testat en outfit som är perfekt för höstsäsongen? Ja, du gissade rätt. Det är inget annat än en overall. Ett enda tygstycke är komplett i sig. Även om du inte behöver vänta på en specifik säsong för att bära overaller. Köp en eller två så räcker de till vår, sommar, vinter och höst . En allt-i-ett-klänning som du kan ta på dig till lunch med dina vänner, för en utekväll, för en kulturell utflykt eller till och med för hantverk eller andra hushållssysslor.

1 - Fördelarna med höstoveraller

Om vi ​​pratar om hösten kommer många färger att tänka på, gul, orange, röd, brun och olika nyanser bland dessa. Hösten erbjuder oss en modesäsong full av färger som vi kan hitta i naturen under denna period, du hittar i vår kollektion av färgglada overaller allt du behöver för varje säsong. Men den goda nyheten är att det inte finns några restriktioner för att bära overaller på hösten . Detta har många fördelar:

– Det håller din kropp varm.

– Man känner sig bekväm.

– Du kan bära den som du vill.

- Det här är det bästa klänningsalternativet för alla tillfällen.

- Du kan göra dina hushållssysslor eller göra det enkelt.

- Overallen passar perfekt till alla typer av kläder . Från plattor till klackar, sneakers till ankelboots, du är bortskämd med valmöjligheter.

- Den unika väven i våra overaller är stark och hållbar .

Streetwear-overaller för kvinnor

2 - Nyanserna att adoptera för hösten

Du kan prova flera färgkombinationer under säsongen av fallande löv. Det är inte nödvändigt att bära gul-orange och rött, utan vad som än gör dig glad. Här är några exempel på nyanser som kommer att passa bra den här säsongen.

2.1 - Bruna byxbyxor

Overaller i brun nyans ser smarta och snygga ut med benvita stickade tröjor. Du kan experimentera med fodrade långärmade vita skjortor . Har du någonsin testat självtryckta grå tröjor med rostfärgade overaller? Prova den här kombinationen så kommer du att känna säsongens vibbar. Du kan också invertera färgkombinationen. Välj en rostfärgad skjorta med mörkblå overall. Detta är den bästa kombinationen som också kommer att framhäva ditt övergripande utseende.

2.2 - The Olive Green Dungarees

Oliviga byxbyxor gör att du kan anpassa din look efter säsongen . Du kan para ihop överdimensionerade svarta eller blå plagg för att ge de gröna byxbyxorna en modern, up-to-date stil.

2.3 - De benvita byxbyxorna

Den benvita färgen är något som är fyra gånger säsongsbetonad. På hösten kan du para vilken färg som helst med benvita overaller – olika nyanser av orange och grönt ser fantastiskt ut med benvita overaller. Det är de perfekta byxorna med ljusa färger, perfekt för en färgglad höstgarderob.

2.4 - De oundvikliga vitaminiserade gula byxbyxorna

Även om det är en sällsynt kombo, för de mer självsäkra och vågade som provar. Prinsessan Diana har blivit fotograferad iklädd gula byxbyxor med en pastellfärgad skjorta och vi ser mer och mer av denna byxbyxa på gatorna i hippa huvudstäder. Moderniserad, snittet på overallen anpassar sig till alla, oavsett om streetwear, vintage, chic och många andra.

2.5 - Klassisk jeansoverall

Den klassiska blå eller svarta jeansoverallen passar till vilken skjorta, tröja, jacka och luvtröja som helst. Du kan till och med bära den ensam. Men den bästa kombinationen för den här säsongen skulle vara en blå eller vit topp med svart eller blå overall.

Svarta jeanbyxor för män

3 - Hur bär man overaller på hösten?

Det finns en viss sorg på hösten, och det kanske du också känner. Din klädstil har mycket att göra med de trender du kommer att anamma under hösten. Innan du stylar overaller på hösten, kom ihåg att kylan kommer in den här säsongen och förebådar slutet på sommaren. Du måste också hålla dig varm . Oroa dig inte, några av dessa overallidéer kommer att uppgradera ditt utseende i höst .

1 - Svarta skinnjackor:

Blå overall, en vit jabot och en svart jacka ovanpå, vilken komplett look det ger! Du kan också prova långa svarta stövlar. Det kommer att förvandla din enkla personlighet till en glamorös look .

2 - Långa tröjor:

Stil handlar om komfort. För att känna dig bekväm kan du bära ljusa långa tröjor. Grå och benvita färger ger ett modernt utseende när du kombinerar jeansoveraller med ljusa kläder.

3 - Huvtröjor:

Att bära hoodies under overaller är också en trendig kombo. Du kan förstärka den genom att ta bort en eller båda remmarna för att anpassa din streetwear-stil till säsongen. Komplettera denna look med sneakers .

4 - Lösa skjortor:

Om du vill känna dig kunglig är lösa och eleganta skjortor med veck det bästa valet. Den stora skogshuggarrutiga skjortan är ett smart val för att passa stil i början av kvällarna vid brasan. Du kan välja ljusa färger som babyrosa, ljusgrön eller benvit med mörkblå overaller. Lägg till klackar på tårna och gör dig redo att äta lunch med dina vänner.

5 - Turtleneck-tröjor:

En grå polotröja under svart overall ger en chic look . Kombinera din overall med läderskor . Med den här kombinationen behöver du inte ha på dig något annat för att hålla dig varm under dagen.

6 - Rockar:

Om du vill festa med dina vänner, prova kappor i varma färger, över blå overall, det är en klassiker! De kommer aldrig att svika dig. En livlig röd kappa över blå overall kommer att ge dig en attraktiv look. Du kan också prova öppet hår eller en stickad mössa om du känner dig kall.

7 - De randiga overallerna:

Benvita skjortor med randig overall kommer att få dig att känna dig bekväm. Du kan bära sneakers eller platta stövlar för att fullborda denna look.

8 - Kort overall:

Om du är modig nog att hänga med i det växlande vädret kan du prova shortsoverallen med några heta svarta tights . Kombinera den med en topp eller en jacka, eller välj en varm skjorta.

9 - Den övergripande klänningen:

I ett långt snitt och som den korta overallen kan overallen eller kjoloverallen bäras perfekt med strumpbyxor och ankelboots för en naturlig boho-look !

10 - Tillbehör att bära med overaller på hösten:

Overallen är ett perfekt omklädningsrum i sig. Du behöver inga extra tillbehör, men ändå kan du lägga till vad du vill, som med dessa exempel nedan:

- Stickade kupor

Stickade mössor eller huvudbonader får dig att se sötare ut med overallen. Du kan välja vilka färger du vill, men ljusa färger är bekväma att bära.

- Halsdukar

Det finns så många alternativ i halsdukar. Du kan köpa svart, rött eller vilken färg du vill och vira runt halsen.

- Glasögon

Coola och snygga glasögon ger alltid mervärde till din helhetslook. Du kan köpa glasögon från vilken märkesbutik som helst, men glöm inte att överväga din ansiktsform.

- Smycken

Med ett enkelt snitt blir en snygg choker eller hänge snyggast. Du kan också bära en klocka eller tappa armband om du gillar att bära dem. Ett elegant par örhängen kommer också att se bra ut med overaller.

Att bära overall på hösten är ett bra val. På grund av ett brett utbud av färgkombinationer på hösten kan du lägga till livfulla skjortor, skördar och overaller till din garderob.

Det finns inga regler för att bära dessa stora kappor. Men lite eftertanke gör att du kan ha en fantastisk stil . Tänk på några ledtrådar att följa.

- Den bästa färgkombinationen mellan overallen och skjortan eller din topp.

- Typ av overall (randig, mönstrad, färgad).

- Vilka accessoarer passar din look?

Korrekt användning av alla dessa saker kommer tillsammans göra dig redo att gå var som helst med förtroende för din overall!

Höstoverall för damer

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.