En ce moment, La Salopette offre la livraison

Den gula overallen

Om det finns en outfit som du kan bära oavsett årstid, för en streetwear-stil eller för att ha kul med vänner, är det overallen . En kappa med bästa tyghållbarhet och utseende. Du kommer att se stilig ut och i loppet av nuvarande mode. Men vilken färg ska overaller bäras? Det finns inga begränsningar, eftersom overallen finns i många färger .

Oftast är overallen blå eller svart, men valet av färger stannar inte där. Många färgglada overaller finns tillgängliga på marknaden. Det beror på ditt humör och din personlighet: vilken färg vill du köpa? Om du planerar att bära overaller för en klassisk look , välj blå eller svart. Men om du gillar att lägga kraft till din garderob genom att välja ljusa färger som grönt, rosa, vitt eller gult. Alla färger är extravaganta om de bärs med lämpliga färgkombinationer och vissa accessoarer, för att inte tala om paret skor som spelar en viktig roll för att klä upp din stil .

Gul overall för herr och dam

1 - Den gula overallen

De gula byxbyxorna är ett trendigt plagg så originellt att det är ett nöje att bära dem, deras utseende lyser och ger dig en känsla av lycka och välbefinnande som du inte kommer att kunna vara utan. Gula overaller är en fröjd för ögonen om de finns i specifika gula nyanser. Det finns så många olika nyanser som låter dig spela på många stilar, i dessa nyanser hittar vi:

- Senapsgul

- Gräddgul

- Tangy gul

- Guldgul

- Majsgul

- Kunglig gul

– Pastellgul, och många fler.

Tänk på att inte alla nyanser matchar varandra och det är bäst att välja bara en. Vilken ton ska man ha på sig då, ljusa toner passar bra till exempelvis vitt och svart, men det passar även perfekt till blått för en trendig look utan modefaux pas.

Den gula färgen betyder värme och liv , ett tecken på heder och lycka i dina känslor. En person i ett ledset eller dystert humör kommer aldrig att välja livfulla färger som gult i sin garderob. Människor från olika länder bedömer kläder som bär gult olika. Kanske för andra är det fortfarande synonymt med gladlynthet . I en vidare mening ger en gulfärgad outfit dig en självsäker luft och en positiv attityd.

De bästa kombinationerna med gul overall

Du har många val att bära med gula overaller. Två saker är väsentliga

- Tonen i den gula färgen

- Valet av den andra färgen.

Du kan använda följande färgkombinationer:

En vit topp

Vit är en typ av färg som kompletterar alla färger. Oavsett om det är senapsgul eller citrongul overall så blir den vita toppen en balanserad kombination. Det hjälper till att bibehålla det allmänna gulaktiga utseendet.

En svart långärmad topp eller blazers

Om du vill ha gula overaller, välj definitivt en svart långärmad topp. Den svarta färgen matchar perfekt med alla färger. Prova en svart kavaj med gul kjoloverall. Du kommer att känna en varm aura på hösten.

En grå topp

Tillsammans med krämig gul kommer ljusa nyanser av gult att vara ett bra val. Den grå färgen balanserar livligheten i det gula och är en bedårande kombination om du planerar en lunchdejt med dina vänner.

En randig skjorta eller tröja

Tröjor med vita och svarta eller vita och mörkblå ränder är också attraktiva med ljusgula overaller. Det är en kombination du aldrig kommer att ångra att du valde.

nyanser av rosa

Rosa är ett perfekt komplement till gult, så varför inte prova det i höst. Rosa är också favoritvalet för tjejer. Gul overall med ljusrosa ger en chic look.

Skor att bära med gul overall

Även om vita sneakers passar bra med alla nyanser av gult, kan du välja andra stilar och färger.

– Vita platåskor kommer aldrig att misslyckas med att matcha någon färg såväl som gula overaller.

– Bruna stövletter kommer att passa bra med senapsgula overaller.

– Ormskinnsstövlar är också väldigt trendiga.

– Svarta klackar är perfekta för en formell look med gula overaller.

– En elegant sandal är ett bra val om du ska gå med gul overall.

Du förstod, gult är perfekt under alla årstider och med alla möjliga outfits. Den låter dig ge en strålande touch hela tiden och vid alla tillfällen, speciellt under dagjämningarna. Vi kommer att se de olika anledningarna till att välja detta originalplagg för att ge en varm touch till ditt omklädningsrum.

Iklädd gul overall

2 - Varför välja gula byxkläder på hösten?

Är det inte en bra idé att matcha den med lövens färger på hösten? De lugnande färgerna som finns i naturen ger en naturlig känsla av lycka till din look så att du kan njuta av den här säsongen med tusen färger bekvämt. Orange och rött är dock de dominerande färgerna på hösten, men gult tar sig också mellan de två. Här är anledningarna till varför du ska välja den gula overallen .

Hösten är den perfekta tiden att gå på långa promenader med dina vänner och njuta av att gå ut. Ljusa färger smälter perfekt ihop med mattare färger och förblir det bästa klädvalet du kommer att göra för att njuta av en vandring bland de färgglada träden den här säsongen. Du kan kombinera den med en matchande flätad halsduk för att ge en mer modern look.

En av anledningarna till att du bör ha gula overaller är för att det är en varm ton. Det gör dig glad och dynamisk , alltid redo att ge dig ut på en tur med dina vänner. Om du vill känna värmen från solen på hösten, bär då gula overaller, ett bekvämt plagg för hösten.

Matcha den med höstens färger

Sist men inte minst, den gula overallen matchar lövens färger . Du kan välja långärmade skjortor och tröjor med den gula overallen för att matcha andra färger som

- Brun

- den gröna

- orange

- den röda

Du kan till och med bära två olika nyanser av gult, som pastellgul overall, med en matchande pastellskjorta, det påminner om en vintage 1970-talslook som varit på modet de senaste åren.

3 - Hur bär man gula overaller?

Ja, utan tvekan är de gula byxbyxorna en speciell pjäs . Som den berömda prinsessan Diana visade det för oss under sitt besök för att se en polomatch, är de gula overallerna eleganta och framstående , Hon bärs för alla tillfällen. Om du gillar att bära ljusa färger, gå för det. Utöver det är nyansen du väljer att bära viktig eftersom den påverkar din personlighet och ditt humör. Gå aldrig för en ton och kombination som inte matchar din kroppsskärning. Välj alltid färger som passar dig och som du känner dig bekväm i.

Gult är färgen på inre glädje, ungdom och värme. En symbol för ära som en person ger till sig själv. Gulfärgade overaller är inte vanligt men anmärkningsvärt för dem som vågar bära ljusa färger. Och vad kan vara den perfekta tiden att bära gult, om inte hösten? Hösten har alla vibbar som krävs för att bära en varm färg som gul. Gula byxbyxor är inte bara snygga, de är också mycket populära inom streetwear-modet .

Gul overall dam

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.