En ce moment, La Salopette offre la livraison

Den blå overallen

Om det finns en stil som är populär bland människor i alla åldrar, från tonåringar till 50-talet, så är det overaller . Vad sägs om att lägga till blå overaller i din garderob? En kombination av färger och outfits som är symbolen för en klassisk look. Jag tror att ingen kommer att missa det om man vill vara oklanderlig vid alla tillfällen . Overaller är oftast gjorda av jeans. Kanske undrar du ibland var jeansen kom ifrån och hur de blev en stapelvara i modevärlden?

1 - Jeansens ursprung

Jeans är inget nytt utan en varierad och moderniserad form av overaller. Det har varit en del av de flesta arbetargarderober sedan 1800-talet . Många förväxlar jeans med denim. Verkligheten är att denim är en typ av tyg som jeans är gjorda av. Den tillverkades för första gången i Nîmes, en stad i Frankrike.

Historien om jeans börjar med att en skräddare, Jacob W. Davis , och en affärsman, Levi Strauss, träffades. Davis var bekant med denim och Strauss arbetade i bomull. De två gick ihop för att skapa en jeansfabrik för denim. Sedan dess har jeans upplevt en riktig vurm. Det är en av de vanligaste kläderna som människor bär avslappnat eller formellt.

Den specifika blå färgen på jeans kallas indigo . I södra Asien utvann människor indigofärg från Indigofera tinctoria -växten, även känd som äkta eller naturlig indigo. Förr brukade man färga denim med vegetabilisk indigo, men idag använder man syntetisk indigo kommersiellt. Ändå är det nu en av de vanligaste och populäraste jeansfärgerna för alla tillfällen.

Fördelarna med denimjeans är:

- Hållbar

- Ha en lång livslängd

- Av utmärkt kvalitet

- Mjuk och bekväm

Blå overall för män och kvinnor

2 - Den blå overallen

Om du tänker på overaller är den första färgen som kommer att tänka på blå. Blå overaller är klassiska , och den här färgen går aldrig ur modet. Det är därför det här plagget är ett måste i din garderob.

Populära nyanser av blått:

En liten förändring i färgnyansen förändrar outfitens övergripande utseende. Det är därför overallen även finns i många nyanser av blått . Från ljust till mörkt. Här är några av de mest populära nyanserna av blått i jeans:

– Bleka blåjeans tar över fashionistas, vi hittar dem i streetwear-trender med osömda och sedan sydda bitar för att ge denim en modern hålig look.

- Marinblå

- Mörkblå

- Ljusblå

- Himmelsblå

- Indigoblå

Du hittar olika stilar i dessa färger , som lätt tvätt, rippad, wide leg, skinny och många fler. Rippade, bleka och tvättade jeans är mycket populära bland den nya generationen.

3 - Hur bär man de blå byxbyxorna?

Själva blå byxbyxor finns i många stilar. Om du funderar på att bära blå overaller finns det otaliga idéer att välja mellan. Här är några som kan hjälpa dig att hitta din drömoverall.

1: Rippad overall med färgad topp

Människor i alla åldrar, särskilt tonåringar och 50-åringar, tenderar att bära trasiga overaller. Vad sägs om att lägga till en färgglad topp till den slitna overallen? Du kan bära lågklackade sandaler med den för att ge din look en trendig punch.

2: Overall med jeans eller en fuskjacka

För tonåringar är blå byxbyxor ett bra sätt att se cool ut. Para ihop dina jeansbyxor med jeans eller en fuskjacka för att uppgradera din look. Att lägga till en falsk jacka kommer också att få dig att se ungdomlig och berömd ut.

3: Lös overall med vit skjorta

Om du inte vet vad du ska ha på dig för en utekväll med vänner, oroa dig inte, den blå overallen med breda ben är det bästa alternativet. De ger en vintage och klassisk 90-tals touch till din personlighet. Du kan lägga till en vit crop top för att fullborda din look.

4: Tunna byxbyxor och lång trenchcoat

Fotvikta byxbyxor är för dem som är besatta av kändisutseende. Motbalansera din byxbyxa med en lång, ljus trenchcoat. Välj ett par snygga klackar eller sneakers. Glöm inte att se dig själv i spegeln. Du är inget mindre än en diva.

5: Byxbyxor med turtleneck

Blå overaller med färgglada turtlenecks är också väldigt moderiktiga varje höst. Ljusa färger som senapsgul eller grön passar perfekt till blå overaller. Dessa varma och mysiga färger kommer att ge dig en mysig känsla på vintern.

6: Lös overall med tröja

På hösten är overaller i baggy stil med tröjor en komplett outfit. Det ger en vintage touch till din personlighet. Du kan kombinera den med platta eller långa sandaler.

7: Tunn overall och randig skjorta

Tunna blå byxbyxor och randiga skjortor är de bästa kombinationerna för en elegant urban stil som är på toppen av de senaste trenderna för slutet av året. Det finns många randiga skjortor som passar perfekt till jeans som vit och blå, vit och svart eller vit och brun.

Alla har sin egen personlighet och smak i mode. Du kan mixa och matcha alla kombinationer ovan för att få den look du behöver. Eller så kan du välja en helt offbeat look, och tro mig, det är okej.

8: De bästa skorna med overall

När det kommer till skor är vissa stilar gjorda för en byxbyxa.

- Sneakers

- Sandaler

- Hälar

- Spetsiga pumpar

- Högklackade stövlar

- Platta skor

Du kan bära vart och ett av dessa par skor beroende på säsong.

9 - Andra tillbehör

Många tillbehör gör att du kan klä upp overaller samtidigt som du lägger till din egen personliga touch för en autentisk och originell look . Här är några exempel på tillbehör du kan lägga till:

- Ögla örhängen

- Armband

- Ömtåliga halsband

- Ett fickur

- Ett bälte

- Ett sugrör

- Reparerade delar eller stift

Ett proffstips är att inte överbelasta din look när du bär byxbyxor, eftersom detta plagg är en kostym och enkelt kan bäras med eller utan accessoarer. Detta gör att du kan spela på många bord och på alla stilar.

Trendiga blå overaller

4 - Varför Blue Dungarees?

Du kanske har en bättre uppfattning om svaret på denna fråga. Även om de blå overallerna perfekt ersätter overallen i vårt företag, kan du också välja din stil. Det beror på ditt humör, din personlighet, din storlek och viktigast av allt, tillfället. Vart ska du ? Vad vill ditt hjärta just nu? Och efter att ha lagt till alla dessa saker kommer du att få din stil direkt. Men tro mig, en kombination av blå overall, vit t-shirt med sneakers kommer aldrig att svika dig .

Det är den bästa outfiten du kan bära för en utflykt, en avslappnad promenad, matinköp eller lunch med dina vänner. En färg och en klänning är förstahandsvalet för alla som vill ha en fräsch och annorlunda look . Även om detta är en komplett outfit , finns det fortfarande otaliga alternativ för att bära overaller stilfullt. Vilket plagg du än kombinerar med de blå byxbyxorna kommer att se bra ut, eftersom blått är en universell färg.

Blå jeansoverall

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.