En ce moment, La Salopette offre la livraison

Handyman's Overall

Är det inte lite fantasifullt att en person kan ta hand om allt som är trasigt, slitet eller till och med helt nytt? Ja, den här personen är duktig . En hantlangare är en specifik person som kan reparera och utföra små till stora uppgifter. Det kan vara du eller någon annan du anlitar för att reparera. Men i första hand är en hantlangare en term som används för att hänvisa till en person som är anställd för att utföra en tjänst eller förmån.

Å andra sidan är "gör-det-själv" den mest tilltalande termen för att göra sina sysslor, fixa saker i sitt hus eller använda sig själv och sina händer för att reparera, skapa eller tillverka . Ja, du kan göra allt själv. Du kanske har sett många videor och tips på YouTube för att göra olika reparationer och uppgifter. Tryck bort latmasken i dig och börja fixa saker på egen hand.

Handyman Arbetsoverall

1 - Handyman Overall

Om du kan DIY bör du veta vikten av en praktisk och bekväm outfit. Eftersom DIY kräver total koncentration och ett avslappnat sinne. Endast ett svalt och lugnt sinne kan generera idéer. Detta kan bara hända om du är bekväm med din outfit. Det är därför gör-det-själv-folk oftast gillar att bära overaller .

Hantverkare arbetar vanligtvis i overaller. Det är en slags symbol eller arbetsoutfit för en hantverkare. Tyget är mestadels bomull, eftersom det är starkt och slitstarkt.

Du måste undra varför overaller? Hantverkarens byxbyxor är vanligtvis löst skurna för att säkerställa komfort vid alla tillfällen, med en central ficka på haklappen och många andra användbara förvaringsutrymmen .

Dessutom ska hantlangaren bära handskar, hjälm och skyddsstövlar. Overaller är en del av uppsättningen av klädkoder. Istället för att köpa specifika jackor, arbetsförkläden eller verktygsbälten kan du kombinera dem alla bara med dina berömda overaller .

De extra stora fickorna är de viktigaste förlängningarna av overallen. Du kan placera olika verktyg som tång, hammare, muttrar, bultar, etc. Det sparar tid och du kan enkelt göra ditt jobb med alla verktyg i handen. På vår arbetsoverall kan du även hitta en ögla där du kan hänga din hammare eller tång.

Gör-det-själv-overaller

2 - Varför overaller för en hantlangare?

Det är de bästa kläderna att bära under arbetet. Gör-det-själv, målare, ingenjörer, människor som arbetar inom industrin gör denna overall till ett viktigt verktyg . Den lösa formen gör att gör-det-själv-arbetare kan arbeta bekvämt samtidigt som de fixar toaletter, takfläktar, mentala hyllor, lägger kakel, böjer sig ner och rör sig lätt. Det finns många uppgifter en hantverkare kan utföra, såsom:

- Lägga kakel

- Reparera köksrör

- Reparera lamporna

- Renovering eller ombyggnad av ett badrum eller ett rum i köket.

– Fixa alla saker som inte fungerar

- Reparation av trasiga fönster eller dörrar

- Installera matta

Du kan också göra alla dessa saker på egen hand, men om du inte kan göra det av någon anledning måste du anlita en specialist. De gav oss sin åsikt om arbetskläderna vilket för dem är ett riktigt plus som inte bör förbises, dessa fördelar är:

- den är lätt att bära

- det är bekvämt

– det är ett tecken på professionalism.

– Den kan bäras ensam eller över kläder.

– Den tål alla fettfläckar och annat spill.

Du kan också bära ett bälte om du behöver verktyg att hänga i midjan för bekvämlighet.

Föreställ dig att du reparerar dina armaturer. Du är på en stege och din arm är utsträckt för att göra ditt jobb. Eller så böjer du dig för att fixa köksavloppet. Så att göra vilket jobb som helst ger dig på det hela taget flexibiliteten att utföra jobbet effektivt.

Alla dessa anledningar gör overaller till den bästa utrustningen för gör-det-själv.

Overall för DIY

3 - DIY-overaller

Eftersom män är mästare på reparationer är kvinnor också bra på att mixtra med olika saker. För kvinnor är byxbyxor inte bara arbetskläder, de kan också vara ett tecken på mode.

Vad är det som inte går att göra själv hemma? Du kan till och med skapa din outfit själv. Vi fick feedback från en av våra kunder, som brinner för detta plagg med sin unika charm, som gav oss en upplevelse som hade hänt henne. Han ville göra om inredningen i sin lägenhet men hade inte den lämpliga outfiten för det och för att inte skada sin garderob tog han över de element som gör overallen till ett perfekt redskap för alla hantverkare. Här är hur:

1 - Köp det nödvändiga materialet:

Du behöver köpa eller samla allt material du behöver för att ha en arbetsdräkt. Du behöver :

- Tyg eller gamla jeans

– En modell att följa

- Tejp

- Sax

– En tung symaskin

- Sytråd

- Knappar

- Slinga

- Krita

Det finns ingen anledning att gå till butiken för att köpa något eftersom de flesta av dessa saker finns hemma. För tyg är denim det bästa valet.

2 - Vidta åtgärder:

Ta mått från olika vinklar på din kropp och skriv ner dem på papper. Om du använder dina gamla jeans kan du utesluta benmåtten.

3 - Klipp mönstret:

Många olika mönster finns tillgängliga på marknaden. Välj en du gillar. Läs och följ alla instruktioner på mönstret. Börja klippa ditt mönster enligt dina mått.

4 - Börja sy:

När du har klippt klart mönstret, placera ditt mönster på tyget och klipp av tyget, lämna en extra halv tum för sömsmåner. Börja sy tygets delar. Du måste fålla foten och midjan på kostymen. Montera delen av plastronen på sidan av midjan. Upprepa processen på framsidan och baksidan. Fickorna är de väsentliga delarna av overallen. Glöm inte att lägga till fickor på båda sidor av overallen.

5 - Sätt ihop remmarna:

Gör långa remmar som håller den främre haklappen mot baksidan av byxbyxorna. Du kan sy öglorna med haklappen. Sy även knappar på framsidan av tyget. Det här är de grundläggande stegen. Resultatet kommer att överraska dig. Du gjorde det själv. Prova och titta i spegeln för att kontrollera storleken.

För att göra det lite mer elegant kan du lägga till knappar på sidorna av midjan. Färgen på dräkten är också mycket viktig. Du är fri att välja vilken färg som helst för dina tyger, den här historien är den om Adolphe Lafont , en visionär Lyonnais som ligger bakom skapandet av dessa overaller. Det är med detta i åtanke och genom att följa den praktiska och bekväma sidan av detta plagg som var och en av våra arbetsoveraller är perfekt designade för varje hantverkare, professionell eller söndagsarbetare. Det viktiga är att ockupera dessa tio fingrar samtidigt som du har roligt.

Slutsats

Du vill göra projekt, reparationer, renoveringar själv eller anlita en hantverkare; överlag, om du pysslar eller om den professionella som ansvarar för denna uppgift inte bär overaller, är det för att han inte är bekväm med att arbeta bra och därför är det viktigt att ge honom råd så snart som möjligt, de bästa arbetskläderna . Förutom hushållsarbete föredrar många branscher också att bära denna overall. Den är återanvändbar och lätt att tvätta.

Skapa arbetsoveraller

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.