En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hur bär man en overallklänning?

Vissa klänningar är lätta att bära. Overallen har en unik stil som du kan ta på dig utan att tänka två gånger. Man kan säga att det är en komplett klänning i ett stycke. Kvinnor bär det på sitt eget sätt i många länder som Amerika, Japan, Indien, Kina och Europa. Kändisar gillar också att bära det när de vill ändra sitt utseende och prova något annat än vad vi är vana vid att se. Män, kvinnor, barn och även de äldsta älskar det.

1 - Vad är en overallklänning?

Det är ett plagg som täcker ben och överkropp tack vare sin haklapp. Byxklänningen ser ut som byxor men är täckt upp till bröstet av två remmar som håller haklappen på överkroppen. Den kan ha knappar på båda sidor eller blixtlås, sidfickor och oftast en väldigt praktisk stor framficka. De vanligaste materialen är denim och bomull . Det är känt som streetwear i Japan och Amerika.

Innan vi ser hur byxkläderna bärs, kommer vi att gå tillbaka till dess ursprung. Hon är faktiskt från en liten indisk by som heter Dongri . På 1600-talet exporterade lokalbefolkningen detta tyg till England. På grund av dess hållbarhet och robusthet har den blivit populär bland arbetare. I England förvandlades namnet dongri till dungaree.

Du kan till exempel hitta overaller i många former, material och färger

- Kort stil

- Klädstil

- Baggy stil med en lös passform genom benen

- Slimfit stil med ett passande snitt på kroppen

- Vintagestil

Det finns i många färger , oavsett om det är i blått, svart eller vitt för de mest klassiska modellerna, vi hittar byxbyxor i mer vågade färger som grönt, gult , rött, lila och många andra.

Förr bar människor, särskilt arbetare, den som uniform . Denna praxis är fortfarande giltig idag. Många yrkesverksamma som ingenjörer, målare, arbetare och människor relaterade till byggoveraller. Detta beror på tygets styrka och hållbarhet . De kan arbeta effektivt och med autentisk stil.

Det var på modet på 40- och 50-talet, kom sedan tillbaka i kraft på 90-talet, och idag är det återigen en sensation . Som du vet upprepas en viss modestil efter ett eller två decennier. Du kan se bilder på många kändisar i overall eller se dem regelbundet när du går ut och promenerar. Många undrar hur man lyfter fram denna unika och framstående karaktär .

Jean Overall Klänning Tressia

2 - Hur bär man byxklänningen?

Det finns inga fasta regler för att bära en byxklänning. Du kan bära den på ditt sätt genom att kombinera den med tillbehör . Det finns några tips som vi kommer att ge dig för att göra den till din egen och känna dig bekväm i den.

Byxbyxorna klänning på sommaren:

På sommaren, när du vill ha lätta kläder, kan overaller vara det bästa valet. Den består av ett helt plagg som du kan klä upp med en flätad väska och en stråhatt för soldagar på stranden.

Bär den med olika typer av toppar:

Du kan bära hudtighta vita t-shirts med svarta eller blå jeansoveraller, det är en klassiker! Det får din kropp att se fantastisk och elegant ut. Om du vill åka någonstans är t-shirts det bästa alternativet. Det finns inga gränser för tees. Det finns en lång lista över typer av underställ att välja mellan.

Det finns andra toppar som linne och crop tops som också är perfekta tillägg till din look. Minijackor eller blazer bärs elegant över en overallklänning.

Vinterbyxorna klär sig:

Det finns inga årstider att bära den. Oroa dig inte för stilen; på vintern har du fortfarande ett brett utbud av val.

Turtleneck-tröjor är mycket populära på vintern. Kändisar väljer också dessa tröjor för att känna sig bekväma. Förutom det ger en enkel svart skinnjacka din byxklänning en glamorös look . Du kan också experimentera med att bära huvtröjor och ett par knähöga strumpor för en skön dag hemma. Det finns ingen modefaux pas med byxklänningen.

Kolla själv, vissa av dessa stilar är aldrig fel!

Vit och svart:

Äktenskapet mellan svart och vitt är ett måste inom mode . Hon är fortfarande attraktiv och anständig. Om du har en svart overall kan du kombinera den med en vit t-shirt. Du kan också göra tvärtom. Enkelt och elegant.

Tog loss klaffen:

Du kan knäppa upp en hängslen för att få den att se mer elegant ut.

Vissa människor gillar att se annorlunda ut och ha en stil som andra inte brukar – att ta av överallen skiljer dig från resten.

Byxbyxor i skogshuggarstil:

Du kan ha korta overaller och en rutig skjorta. Vilken färg passar bäst till den? Det är upp till dig. Ljusa färger passar väldigt bra till denna stil, som babyrosa eller ljusgrå. Glöm inte att prova klackar eller höga toppar.

Skor att bära:

Du kan prova vilka skor som helst med din overallklänning. Som :

- Platta sandaler för sommaren

– Sneakers är alltid praktiska för sin komfort och den klassiska stilen som utgår från dem.

– Klackar ger en touch av glamour. Om du vill ha en trendig look, gå till klackar utan att tänka två gånger.

- Ankelstövlar med klackar ger en äventyrlig luft till din garderob.

Bär overallklänningen

3 - The Overall Dress

Byxklänningen är ett komplett modeplagg . Det kan vara ett fint tillskott till ditt omklädningsrum. Du behöver inte för många tillbehör för att gå med den. Du kan bära den som en ledig klänning för att gå ut och äta lunch med dina vänner. Den är också väldigt praktisk att göra själv tack vare dess många förvaringsutrymmen och dess användbarhet i alla situationer . Förutom alla dessa stilar och tips är det viktigaste att klä sig på ett sätt som matchar din personlighet.

Det finns ingen nackdel med att bära den. Det är en helhet! Hon är bekväm. Du känner dig bekväm i detta plagg. Du behöver inte överbelasta dig själv med andra tillbehör som armband, halsband, ringar genom att bära overaller. Dessutom är tygkvaliteten på overallen långvarig. Vad mer kan en klänning ge dig? Det är ett fashion statement om du vill sticka ut på dina nästa utflykter.

Jumpsuit Klänning

1 commentaire
- Russo

Bonjour j’adore les salopettes robe dommage que je ne puisse pas la mettre en semaine car elle es trop courte.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.