En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overallen våren 2023

Våren är över oss, och även om temperaturerna ännu inte är perfekta för årstiden, kommer blomningen, solen och det fina vädret inte att vänta på sig!

För att få en bra start på den här säsongen, vad kan vara bättre än lätta overaller för att må bra med dig själv!

La Salopette® har vi valt ut flera modeller för dig att bära byxbyxor under våren 2023: jeansbyxor , klänningsbyxor , oversized baggy byxor eller till och med bomullsbyxor .

Låt oss ta en närmare titt!

Jumpsuit-trender för våren 2023

4 säsonger = 4 gånger fler byxbyxor!

För säsongen vår-sommar 2023 är overaller fortfarande en stapelvara i garderoberna hos fashionistas runt om i världen.

Detta praktiska, trendiga och tidlösa plagg passar alla åldrar och alla kön . Faktum är att trots det faktum att overallen skapades främst för arbete, har de med tiden blivit en av kläderna som finns i alla garderober, och det av goda skäl!

Lätt att ta på och passar alla kroppstyper , byxorna finns i många modeller , mönster och material .

Trendiga färger och mönster

Den 2000-talsinspirerade looken har varit på catwalken den senaste tiden. Det finns ljusa färger som magenta rosa, elektrisk blå, klarröd eller limegrön. Blommönster och ränder är såklart alltid aktuella, oavsett om det är i tryckt tyg eller i accessoarer.

Så för att vara på topp med modetrender kan du välja rosa jeansoveraller , perfekt för att kombinera stilen och ögonblickets färg.

De mest populära materialen för overaller våren 2023

Våren 2023-overaller är inte gjorda av ett enda specifikt material. Först och främst kan vi nämna att den totala jeanslooken är ultratrendig för tillfället... Du har även läder och transparenta material som kommer att vara i fokus den här säsongen.

Som ett resultat kan du välja att bära klassiska jeansoveraller , eller välja en total svart look och tillbehöra din outfit med läder.

De fashionabla stilarna och snitten i en overall våren 2023

Det ultratrendiga snittet för overaller våren 2023 är utan tvekan last . Denna typ av byxor kännetecknas av ett brett och monterat snitt samtidigt, med stora sidfickor, vilket ger den en urban stil.

Om du vill ha lastbyxor för vår-sommarsäsongen finns olika modeller för män och kvinnor tillgängliga i vår La Salopette®- webbbutik.

Hur bär man byxkläder våren 2023?

Jumpsuit ser ut våren 2023

Som nämnts tidigare innebär att bära overaller våren 2023 att vara på modet samtidigt som du är bekväm i dina rörelser. Inget bättre att kombinera komfort och stil , oavsett tillfälle.

De olika sätten att bära overaller för en trendig look

Utseendemässigt kan du bära dina byxbyxor våren 2023 på olika sätt, för att få en outfit som anpassar sig efter din utflykt.

Här är några kläder som kan hjälpa dig:

  • Utflykt med vänner : en färgglad T-shirt (se de trendiga färgerna som nämns ovan), breda jeansoveraller , sneakers och accessoarer.
  • På kvällen : välj en genomskinlig svart tröja och korta overaller med strumpbyxor och skor för en grung och snygg look.
  • För män : breda och/eller baggy byxbyxor kommer att vara din bästa allierade, oavsett händelse. Du kan kombinera den med en linneskjorta med maokrage eller, för den mer extroverta, en flashi t-shirt. För skor kan du välja vita sneakers eller läderskor.

Tillbehör att kombinera med overaller våren 2023

Våren 2023 byxbyxor modell är ett av de enklaste plaggen att bära och kombinera. Det faktum att det är ett enda stycke som täcker över- och underkroppen, ger dig ett fritt val vad gäller tillbehör som du kan lägga till din outfit... Det blir aldrig för mycket!

  • Urban look : en mini läderryggsäck eller en bananväska att bära över axeln, en hoodie skulle också vara idealisk;
  • Glam-chic look : liten handväska som rymmer minsta möjliga affärs- och platåskor;
  • BCBG-utseende : välj en guldfärgad touch, ett litet bälte med ett gyllene spänne som kommer att markera midjan och 2000-stil bågeörhängen;
  • Boho- look : blommor är det bästa tillbehöret för en bohemisk chic stil. En liten blommig krona och en nätväska skulle passa perfekt med overaller våren 2023.

Hur bär man overaller enligt din morfologi?

Varje kropp är unik, så klart... Men de typer av morfologier som finns hjälper oss att välja kläderna vi bär, så att vi är bekväma och snygga.

För att bära byxbyxor våren 2023 behöver du bara välja rätt modell, som passar din kroppstyp bäst.

Om dina höfter är lika breda som dina axlar , tveka inte att markera din midja genom att lägga till ett bälte i din overall. Om du tenderar att ha fler axlar än höfter skulle överdimensionerade byxbyxor vara idealiska.

Icke desto mindre, oavsett din morfologi, är tanken att du är bekväm och väl i dina armhävningar. Du kan lita på storleksguiden för att se till att du får rätt byxbyxor, oavsett om det är till dig eller som present!

Vårt urval att bära byxorna våren 2023

Dags för seriösa saker!

Vill du köpa overaller till våren 2023? Tvekar du mellan de många modeller som finns på marknaden? Låt oss hjälpa dig att hitta hängbyxorna som gör dig lycklig.

Denimoverall med fjärilsbroderi

Denimoverall med fjärilsbroderi

En modell som är både feminin och snygg , dessa jeansoveraller är extremt bekväma och passar alla kroppstyper. Den lilla rosa broderidetaljen ger den en liten vårlig och tjejig touch.

Du kan bära dessa byxbyxor våren 2023 på en promenad på stan och/eller ta dem med dig på semestern, de kommer att passa perfekt med säsongens tema, med en magenta rosa topp och små klänningsskor.

Sailor Coat Work Overall

Sailor Coat Work Overall

Inspirerade av utseendet på sjömän kännetecknas dessa ultrasnygga byxbyxor för män av sina breda snitt, patchade fickor och knappar på framsidan.

Praktisk och bekväm, den är gjord av slitstarka material och har justerbara bomullsremmar.

För en trendig look kan du kombinera den med en vit T-shirt (som på modellen) och bruna sneakers eller skor.

Versus stor jeansoverall

Versus stor jeansoverall

Perfekt för fashionistas, dessa tvåfärgade overaller är perfekta för vårsäsongen. Lätt och bekväm, den är väldigt lätt att bära när det är varmt, med en liten linneskjorta och espadrillor.

Dessa byxbyxor är gjorda av återvunnen bomull och passar för alla tillfällen, oavsett din kroppstyp.

Om du vill gå för en total denimlook, välj dessa byxbyxor våren 2023 och se till att vara ultratrendig!

Mönstrad lång denimoverall

Mönstrad lång denimoverall

Om du gillar japansk stil och kultur , kommer dessa byxbyxor från våren 2023 att vara idealiska för en mest originell outfit!

Faktum är att dessa lösa denimbyxor har mycket vackra konstnärliga mönster som ger den en bohemisk chic touch. Det är en modeaccessoar i sig, som du naturligtvis kan förstärka med en liten färgglad topp och små platåskor för att hålla sig i Japans tema.

La Salopette® : den bästa referensen för att beställa overaller online

För att avsluta detta modekapitel, låt oss påminna dig om att på La Salopette® är alla våra modeller tillgängliga online, med hemleverans och säker betalning .

Dra fördel av de vackraste byxbyxorna under våren 2023 och håll koll på modetrender, oavsett din stil.

Håll kontakten och dra nytta av moderåden från våra experter på vår blogg jumpsuiten .

2 commentaires
- S J

Bonjour, ou peut-on trouver un revendeur de votre marque autour Avignon ?

- Russo

Moi j’aime bien les salopettes peux importe les styles moi j’aime bien ça et j’en porte pas mal sauf la semaine bien sure et une robe salopettes avec un pull un collant et des bottines le week-end ça rends super bien aussi.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.