En ce moment, La Salopette offre la livraison

Kläder att bära med overaller

Denimkläder är alltid populära och jag ser ingen anledning till varför du ska undvika att bära denimplagg. Du är fri att bära den på så många olika sätt, från jeans till klänningar , från huvudbonader till accessoarer. Detta tyg kan med andra ord bäras av alla. I dagens artikel vill vi verkligen dela med dig av några fantastiska outfitidéer och hur man bär dem i år.

1 - Hur man kopplar ihop jeansoveraller med en skjorta

Detta stycke ägnas åt praktiska och bekväma jeanskläder som vi kan bära på gatan och vid speciella tillfällen. Ibland saknar vi något i vårt dagliga utseende. Detta "något" är en stilren detalj som får oss att sticka ut. Det är här denimoverallen kommer in! Denna underbara jeansplagg passar perfekt med allt från klassiska skjortor till avslappnade t-shirts, klackar till sneakers . Nuvarande mode inkluderar löst sittande byxbyxor, tajta byxor, bärs med eller utan remmar, etc. De flesta kvinnor är rädda för att köpa detta plagg eftersom de helt enkelt inte vet vad de ska ha på sig med det. Det som är roligt är att du kan para jeansoverallen med nästan vad som helst, inklusive en polotröja, crop top, spetsblus, sweatshirt och mer.

Uppriktigt sagt, det finns inget svårt med att bära jeansoveraller med en skjorta , se bara till att toppen passar dig bra och att det inte syns några skrymmande detaljer på vardera sidan. En vit skjorta kommer att vara superbt lager med mörkblå jeansoveraller. Du bör definitivt prova randiga skjortor som bärs under jeansoveraller . Om du vill se cool och trendig ut rekommenderar jag att du kombinerar jeansoveraller med en chambray-skjorta. Vad kan vara mer trendigt än att se kvinnor som kompletterar sin casual stil med sexiga pumps med klackar , resultatet är väldigt trendigt och väldigt speciellt. Så varför inte ta en närmare titt på följande outfitidéer för att hitta din favoritlook?

Bär overall med en skjorta

2 - Några outfitidéer att bära med jeansoveraller

Alla dessa kombinationer har inspirerats av streetstyle-trender såväl som kläder från stjärnor . Vad du behöver är att ta idén om en av dessa outfits och försöka kopiera den genom att anpassa den efter dina önskemål. Jag pratar om 90-talsinspirerade väsentligheter, som overaller eller jackor i grungestil. Vad du behöver är att välja din favorit denim och prova några nya saker, om du inte är van vid att bära jeans regelbundet. Var inte rädd för att vara chic i denim ! Du måste bara göra rätt val - tänk på dubbeldenim som utgångspunkt! Du behöver inte köpa dyra jeans för att vara på modet, håll det avslappnat och enkelt ! Förresten, jag älskar 1970-talsmode, det är väldigt lätt att hålla 70-talsinspirerat, du behöver utsvängda jeansoveraller och en spetstopp eller en sexig blus med ärmar i en klocka. Ytterligare en inspiration med en snygg crop top, jeanskjol och sköna skor! Välj en smickrande denimklänning, den kommer att förstärka din unika stil och få dig att sticka ut från mängden! Så vad tycker du ? Skaffa dig en snygg denimoutfit för att hålla dig fräsch och trendig vid varje tillfälle! Här är idéerna vi kom med:

Du kan roa dig på avslappnade promenader på landsbygden. Du behöver enkla svarta jeansoveraller och para ihop den med en blus med lätt abstrakt tryck. Komplettera den här looken med svarta sandaler i läderband och en ryggsäck i brunt läder .

Ha kul med svart och vitt! Vi ser svarta jeansoveraller som kan bäras över en klassisk svart-vitrandig crop-top . Lägg till en svart fedorahatt , svart läder peep-toe ankelboots och en svart läderhandväska .

Jag rekommenderar också att prova några benvita korta overaller . Hon ser bra ut med en mörkblå blus med paisleytryck . Lägg till platta lädersandaler och runda solglasögon.

Rippade blå smala overaller ser glamorösa ut, men du bör bära dem till tillfälliga evenemang. Ge den en snyggare look genom att lägga till en blush crop-top prydd med glänsande paljetter. Komplettera den här kombinationen med glittrande sandaler, rundade solglasögon och en glänsande paljettkoppling.

Var inte rädd för dubbla jeanslooker! Du behöver slitna herroveraller, en överdimensionerad jeansjacka och ankelstövlar i brunt läder . Denna kombination är idealisk för avslappnade resor i naturen.

Hur man bär jeansoveraller

Dubbla jeans kan kläs upp genom att välja ett mer passformigt snitt men behålla samma idé! Du behöver smala overaller, en mörkblå jeansskjorta och svarta läderstövlar. Komplettera denna outfit genom att lägga till en tryckt kimono i ulltyg, en svart läder bucket bag och ett enkelt armband i silver eller trä.

Håll en urban och sportig look ! Du behöver mörkblå jeansoveraller , en vit t-shirt , en svart baseballkeps och svarta sneakers . Glöm inte att lägga till runda spegelsolglasögon och en bucketväska i svart läder.

Använd tryck för att visa din individualitet! Du behöver vintageblommiga overaller , en topp med bohemiskt tryck och en vit väska med samma tryck. Komplettera denna kombination med ett par platta sandaler.

En enkel outfit för dagspromenader. Du behöver mörkblå jeansshorts , en vit t-shirt och en vit panama . Lägg till svarta flygaresolglasögon, en gul läderryggsäck och vita stövlar.

Det finns andra sätt att matcha denna tidlösa pjäs som är byxbyxorna, i nästa stycke kommer vi att presentera den som vi tycker är bäst lämpad för varje vardaglig situation, speciellt för att gå till jobbet med en originell och framstående stil . Vi kommer självklart att diskutera hur man matchar overall med skjorta.

Om du har andra outfitidéer eller vill berätta om ditt viktiga mode för det kommande året, kontakta oss på följande adress: contact@la-salopette.fr ! Ser fram emot att läsa dig!

Kläder att bära med jeansoveraller

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.