svenska

Hängselbyxor och Lantbruksmiljö

1 - Hängselbyxor en, ett riktigt verktyg för bönder

Du har med nödvändighet sett dem många gånger, arbetsHängselbyxor , även kallade Hängselbyxor , är en integrerad del av böndernas omklädningsrum .

Faktum är att jordbrukets arbete, oavsett om det är i avel eller odling, kräver kvalitetsskydd för kläder. Dagliga arbetsuppgifter är mångsidiga och varierande, så dessa arbetskläder måste vara praktiska att ta av och på, bekväma och tillåta enkel rörelse.

Hängselbyxor na är viktiga på gården, de ger komfort samtidigt som de skyddar användaren från olika skador, brännskador, stänk av fytosanitära produkter, djurspillning under mjölkning eller annat...

Vattentät och robust, den måste vara utrustad med en kvalitetsförslutning (vi känner alla till problemen med förslutningar som spårar ur, som inte längre går upp).

Men framför allt har den många fickor.

Jag tror att om du skulle ifrågasätta en panel av bönder, skulle alla svara att dessa fickor är väldigt praktiska. Riktiga "catch-alls", de är viktiga för att ha vardagsverktyg till hands, mobiltelefonen...

Jean Hängselbyxor  på gården

2 - Vilka kläder hade bönderna på sig?

För att återgå till bondeklädernas ursprung är vi långt ifrån de långa blusar och "frocs" som bars på medeltiden.

På den tiden bar faktiskt bönderna en " froc " som fungerade som byxor åtföljda av en lång blus med lösa ärmar och åtdragna om handlederna. Utan att glömma de berömda ljusa träskorna (det säger sig självt).

Länge var dessa långa skjortor/blusar gjorda av hampaduk, de ersattes gradvis med bomull . Material mycket trevligare kommer vi inte att dölja det.

Lantbruksmaskiner, arbetssätt och kläder har därför kunnat utvecklas med tiden för att förbättra allas förutsättningar för att ett trevligare arbete ska kunna utföras genom att bära mer ändamålsenliga kläder.

Ursprunget till Farmer's Dungarees

3 - Hängselbyxor , från fabrik till gård

Vi identifierar oss med nödvändighet med arbetsvärlden våra kära Hängselbyxor och varför?

I själva verket är Hängselbyxor en en vektor för kommunikation , en riktig uniform i vissa företag.

Valet utvecklades med industrialiseringen i mitten av 1900-talet tack vare utseendet på omklädningsrum i fabriker, många postorderkataloger började vid denna tid erbjuda ett brett utbud av arbetsrelaterade kläder.

Ursprungligen har " work blue " fått sitt namn från den berömda blå Hängselbyxor en .

Denna färg som är lätt att bära har faktiskt länge varit billig att producera. Det är inte heller särskilt smutsigt och därför nödvändigtvis anpassat till arbetslivet.

För att återkomma till ovannämnda bomull är de flesta Hängselbyxor eller Hängselbyxor för arbetsvärlden gjorda av bomullsplantan. Det är faktiskt ett motståndskraftigt, robust, billigt material och framför allt som åldras bra med tiden inför de många tvättar som jordbruksvärlden kräver.

Grön jordbruksHängselbyxor

Ofta gjorda i grått eller brunt för tillverkare, överaller marknadsförs mer speciellt i grönt för jordbruksmiljön, vare sig det är på gårdar eller för trädgårdsodlare.

Utvecklingen av färger har åtföljts av en utveckling av design.

Byxorna har utvecklats med tiden efter behoven hos var och en: justerbar rem, dubbel stängning...

4 - JordbruksHängselbyxor , trendiga kläder

Att gå från affärsmannen som bär slips från måndag till fredag, till de många kvinnor som bär höga klackar även om modet för sneakers råder nuförtiden, är det lätt att föreställa sig en persons arbete tack vare hans outfit. Människor klär sig efter de människor de möter. Vi ger kraft till andras ögon och till mode.

Denna lätthet är ännu mer så när man står inför en person som bär arbetsHängselbyxor .

Det finns många bönder idag som är riktiga företagare, de har en eller flera arbetare under sitt ansvar. De hanterar mjölkningsrobotar, mjukvara och kraftfulla väderverktyg som sätter dem i paritet med en chef men en chef i Hängselbyxor .

Utvecklingen på gårdar har också resulterat i att kvinnor har kommit till denna ganska maskulina skickliga miljö. Vi är långt ifrån den tid då bondens hustru nådigt hjälpte sin man med de olika uppgifter som bondemiljön genererar. För närvarande och sedan flera år tillbaka erbjuds och marknadsförs modeller av damHängselbyxor för utomhusbruk , för gården . Dessa modeller har också utvecklats över tid efter behov och efter mer öppna branscher för kvinnor som vinodling , trädgårdsodling , byggande, skogsbruk , etc.

Utställare på de olika jordbruksmässorna och utställningarna (THE SALON DE L'AGRICULTURE, SIMA, SPACE, SOMMET DE L'ELEVAGE, etc.) är också många som erbjuder arbetskläder av typ Hängselbyxor .

Medvetna om tidsbrist som dessa arbetare möter tar de tillfället i akt att erbjuda ett brett utbud av Hängselbyxor för att möta allas behov.

Bärda i alla länder och av många människor är arbetsHängselbyxor enhälliga när det gäller komfort, skydd och tillförlitlighet... de kommer fortfarande att bäras av många och i många år framöver.

JordbruksHängselbyxor  för kvinnor

Lämna en kommentar
Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.