En ce moment, La Salopette offre la livraison

Denimoverall, trenden 2021

Du har sett dessa jeansbyxor förut och i år kommer vi att se en återkomst av jeansbyxor ! I den här artikeln vill vi visa dig några av de bästa sätten att få dessa overaller att se fantastiska ut. Det är en tillbakablick till 1990-talet som kommer tillbaka starkare än någonsin! Vi ser en massiv omformning av detta underbara klädesplagg, eftersom vi är på väg att se massor av spännande måsten i olika nyanser, tvättar, detaljer och passformer . Den goda nyheten är att alla gator är fulla av fantastiska jeansoveraller som har en urban chic och väldigt speciell look . Så varför detta fashion statement är så trendigt just nu och hur man bär det, läs vidare för att ta reda på det!

Denim Overall Ikigai

1 - Varför är overallen i Jean Essential?

Personligen älskar jag det här plagget för dess avslappnade stil och krocken mellan pojk- och tjejstilar. Dagens mode är fullt av underbara jeansoveraller som kommer i lite avslappnade modeller (mixed jeans, vintage denim). Det bästa med detta gamla verk blå är hur det kan moderniseras och piffa upp. Den överdimensionerade och baggy versionen kan uppdateras med halsband, armband och andra mönster som enkelt kan balansera din look. Innan du förskönar din jeanslook är det naturligtvis viktigt att välja overaller med en unik charm. Den kan vara lång eller förkortad . Du kan hitta fantastiska lösa mönster, formsydda stilar , strukturerade och eleganta must-haves, såväl som utskurna versioner som visar upp skönheten i dina linne. När det gäller korta modeller är de idealiska för att framhäva din femininitet. Förresten, jag älskar att se kvinnor skapa dubbla denim-looks genom att para byxbyxor med coola skjortor. Förresten, under de kalla dagarna rekommenderar jag dig att använda fler lager, det kommer att göra dig mer chic och vågad.

Denimoverall 2021

2 - Vilka är de bästa overallerna för just nu kvinnor?

Om du ska bära overall eller inte är den frågan upp till dig. Nedan visar vi dig coola och trendiga sätt att bära dem i den professionella världen, på gatan eller vid speciella tillfällen. I den här kollektionen får du lära dig tips och tricks för att bära moderiktiga overaller, vilka toppar och skjortor du ska ha under och hur du matchar dem på rätt sätt.

Nästan alla kvinnor är rädda för att se ut som en 1900-talsarbetare eller ett litet barn genom att bära overaller. Först måste du hitta en overall som passar dig bra. Bli inte för stor eller för baggy, förrän du vet hur du ska balansera det hela och vilka lager du ska lägga för att hålla din outfit funktionell och estetiskt tilltalande.

Om du är ny på overaller är det bäst att börja med klassikerna, som denim . De av er som är amatörer kan prova läderstilarna . Ja, du hörde det rätt, byxbyxor i läder är på frammarsch och vi vet att de kommer att hålla stilen ett bra tag. Deras anda är avantgardistisk, men de har fortfarande en touch av sötma tack vare sin autentiska vintagelook.

Modeoverall 2021

3 - Vilka är skillnaderna mellan overallerna 2020 och 2021?

De största skillnaderna ligger i snitten , mönstren är djärvare i år. Undvik breda snitt och välj mer passande snitt för att hålla dig i takt med tiden. Du kan modernisera overaller med klassiska sneakers, ankelboots, sandaler och pumps. Om du vill använda overallen under kalla dagar, se till att lägga lager under, som ulltröjor och jackor. När det gäller toppar du kan bära under overaller, rekommenderar jag att du provar bustiers, crop-tops och klassiska button-down-skjortor.

Men varför älskar mode fortfarande detta plagg så mycket? Det är bekvämt, mer elegant än vanliga jeans, det är idealiskt för gravida kvinnor . Du kanske tycker att den här looken är bra för din vardag, men tänk två gånger eftersom den är perfekt för utekvällen också, lägg bara till några klackar och en ljus blus. Det är inget fel med den här looken, eftersom vi alla vill se speciella och kreativa ut . Du är fri att styla overallen, du behöver bara veta hur du bär dem rätt.

Du måste lägga till feminina accessoarer till din overall, det hjälper dig att se rolig och fräsch ut. Innan du lägger till ytterligare tillbehör och smycken, se till att hålla det enkelt och klassiskt . På tal om lager så rekommenderar jag att du lägger till en bastopp i en neutral färg, när du väl vet hur saker fungerar är du fri att para overallen med tryckta skjortor. Översta lager kan antingen vara en kimono, en jeansjacka för att skapa en dubbel jeanslook, en skinnjacka, en bomber, en kappa eller en trenchcoat.

Denimoverall 2021

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.