En ce moment, La Salopette offre la livraison

Tips och tricks för att bära overaller för kvinnor

Vi bestämde oss för att genom denna artikel lyfta fram synvinkeln från en oberoende stylist som gav oss sin kärlek till overaller . Här är vad hon berättade för oss:

Tja, det är officiellt, jag har en legitim besatthet av overaller. Jag äger nu tre. Om jag ska vara helt ärlig vill jag ha mer. Jag såg en med snygg camo som jag verkligen eftertraktar. Definitivt min nästa vurm. Det hela började med klassiska svarta byxbyxor som jag först bar till en måltid med vänner. Sedan köpte jag overaller i samma stil med en annan nyans så att jag kunde para ihop med min lilla kusin för att gå ut i matchande kläder. När temperaturerna började stiga köpte jag ett par shorts som jag nu delar under. Jag kan inte sluta ! De är så söta.


För att inte tala om att de är helt funktionella för mig som mamma. Det är ofta sällan jag hittar något både trendigt och funktionellt . Jag hade några stilfrågor från dig om dem. Idag tänkte jag dela med mig av lite tips på hur man bär overaller . Låt oss inse det, folk förknippar ofta overaller med jordbruk . De kan bli smutsiga väldigt snabbt men samtidigt är de designade för. Nedan hittar du många tips och bilder.

1 - Hur man bär overaller

Enligt min åsikt, om du bär långa byxbyxor, bör snittet vara rakt eller smalt , även om klockbottnarna gör en märkbar comeback på framsidan av den urbana scenen, tycker jag att det inte sätter fram min kvinnlighet tillräckligt mycket. . Detta är nyckeltipset när det kommer till att bära långa overaller. Om du bär den med smala byxor kommer overallen som standard att ha en modern och trendig look.
Jag föreslår också att den ska vara lite beskuren , dvs du vill inte att den ska vara ankellängd och hellängd som vanliga jeans. Du kan alltid ordna detta med en fåll för att ge dina byxor en 7/8 längd .

Trendiga blå overaller

2 - Vilka skor man ska ha med overaller

Enligt min mening är de bästa skorna att bära med byxbyxor sneakers , utan att tveka, jag har också sett byxkläderklänningar på sistone som jag föreställer mig perfekt med ett par pumps, men sneakers är fortfarande ett säkert kort. Av naturen är overaller en avslappnad outfit i vardande. Se exempel på varje skoalternativ jag har provat!


1. Sneakers är ett bra alternativ. Det är särskilt ett bra val om du bär långa overaller och en långärmad skjorta , det vill säga om det är en svalare årstid.
2. Platta sandaler är också ett enkelt val. Detta är vad jag skulle associera med overaller när jag bär dem under de varmare månaderna , med korta ärmar eller ett linne.
3. Mulor kan också vara ett bra alternativ för den kallare vår/höstsäsongen om du vill klä upp dina långa overaller men inte vill ha sneakers.
4. Slutligen kan du bära stövlar . Det är lite mer av en hippiestil på overaller, och jag älskar det. Jag rekommenderar att du använder platta ankelstövlar med dina långa byxbyxor under de kallare månaderna, såvida du inte är en erfaren person som vill prova boots med korta byxbyxor under sommaren.

Kort overall i blå denim

3 - Vilka toppar att bära med overaller

Även om du har ett val när det kommer till skjortor, är mitt främsta råd att hålla din topp monterad . Det behöver inte vara tight, men du vill inte ha massor av bulk under dina byxbyxor, d.v.s. undvika en tröja, förutom på vintern förstås, eller tänka på ett lättare tyg. Annars riskerar du att skapa stötar under overallen, vilket inte är smickrande. Jag har försökt ge så många exempel som möjligt nedan.


1. Det enklaste att bära med overaller är en vältränad t-shirt av vilken typ som helst . Det är det jag bär oftast. Du kan inte gå fel med det här alternativet oavsett om det är solid eller randigt. Roliga detaljer som ett leopardmönster eller en lätt rufsig axel kommer att hålla dina byxbyxor fräscha och moderna som en riktig skönhetstillgång.
2. På sommaren, överväg ett off-the-shoulder linne eller crop top för dem som vill vara djärva.
3. För kvällar som är lite snyggare, prova en topp med knäppning eller en söt, figursydd blus .
4. Variera längden på dina ärmar efter säsong för att göra overallen lämplig för olika perioder och tillfällen.
5. Under de kallare månaderna kan du lägga till en lång kofta till din overall för extra värme och en coolare look. Det är bäst att lägga lager över din overall.

Svart Jean-overall

1 commentaire
- Gaelle

Je suis une fan de salopette j’en ai plusieurs de couleur et aussi une robe salopette je l’adore mais je peux la porté uniquement le. week-end et surtout beaucoup l’été avec de jolies sandales et un jolie vernis à ongle et de jolies bijoux c’est pas mal. À Bientôt Gaëlle russo.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.