En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hur bär man japansk streetwear-overall?

Har du någonsin velat se en vacker blandning av kulturer i klädstil? Du måste ta en titt på den japanska streetwear- stilen . Casual kläder är mer känt som streetwear. En klädstil där du inte bara känner dig bekväm utan också elegant.

De traditionella japanska overallerna är fortfarande i stil, men streetwear-stilen går längre med olika modeller.

Utvecklingen av stil:

Evolution är en ostoppbar process. Japanska streetwear har kommit långt sedan 1990-talet. Eran av streetwear har sina rötter i 1970- och 1980-talen . Unga människors rebelliska och nya tankar erbjuder ett nytt sätt att leva som har ett enormt inflytande på modet.

Blandningen av kulturer och erkännandet av väst som modemodell är grunden för vad japanerna kallar streetwear . Runt denna tid utvecklades New York streetwear, och andra följde efter. Den japanska ungdomen på 1990-talet antog den också.

Efter ett decennium, tack vare modedesigners hårda arbete, kan japanerna nu etablera sin streetwear-stil. I Japan är streetwear inte en symbol för supermodellernas stil, men det lyfter fram människors personlighet. Designers tänker på en praktisk klänning och kommer sedan att uppfinna något.

Harajuku Street i Japan är en plats som har haft sina upp- och nedgångar i olika streetwear-trender. Om du vill bevittna äkta streetwear-stil är Harajuku street det bästa stället i Tokyo.

Japansk urban overall

1 - Vad är japanskt Streetwear-mode?

Japanska klädtrender kretsar kring deras kultur och uttrycket för deras inre.

Designers experimenterar mycket med färger, tryck och mönster . Ordet som kommer att tänka på är "fet". Här är några av de berömda japanska streetoutfitserna för män:

- tajta ankelbyxor

- Tech wear cargo byxor

- Lösa byxor i japansk stil

- Vita camo byxor

- Camobyxor med flera fickor

- Baggy byxor för män

Och dessa byxor kan gå med det

- Olika typer av kimonos

- Huvtröjor

- Jackor

- Streetwear skjortor

Dessa outfits tar upp grunderna i japanskt urbant mode, men om du vill ha en trendig och originell look måste du välja overaller som använder samma snitt som dessa klassiska byxor med en unik touch.

För tjejer är det lite knepigare. De gillar att bära en blandning av monokromatiska och djärva färger med platåskor . Här är några väldigt trendiga outfits:

- Löst sittande hoodies i ljusa färger med minikjolar.

– Rosa jeans (från ljust terosa till varmrosa) är alltid väldigt trendiga.

- Cargobyxor med passformade t-shirts.

– Denimoveraller kan aldrig vara en förlegad stil.

Japanerna har sitt sätt att göra det elegant. Bland alla streetkläder på ena sidan har overaller sin egen unika look . Här är några av fördelarna med att göra byxor till din vardagliga outfit :

– Du kan bära den i alla väder och alla tillfällen.

– Overallen är lätt att bära och ger en avslappnad stil.

– Byxbyxorna som stadskläder spelar på en originell och självsäker stil, som exponerar det bästa av din personlighet.

Japanska Streetwear-overaller

2 - Hur bär man japanska overaller?

I Japan gillar inte bara pojkar utan även tjejer att bära overaller som gatukläder. Overallen passar både killar och tjejer . Unga människor, särskilt tjejer, är alltid redo att bära jeansjackor, jeans, byxor eller overaller. För att ge ett annorlunda utseende kan du köpa tillskurna overaller. Men om du inte kan göra det, lägg till en utvändig fåll längst ner benet och ge det en fräsch look. Här är några sätt att bära overaller:

- Denimoverall med crop tops:

Crop tops är streetwear i sig. Att para ihop dem med overaller kommer att förhöja det övergripande utseendet. Du kan bära en monokrom crop top (svart eller vit) med ljusblå jeansoveraller.

- Overall med axellös topp:

Du kan kombinera din overall med en skjorta med låga axlar som framhäver overallens remmar och din hals.

- Overall med polokrage:

På vintern är det bästa sättet att bära overaller med en turtleneck. Det kommer inte bara att skydda dig från kylan, utan det kommer också att ge dig en moderiktig kändislook.

- Byxor i mini-kjolstil:

Minikjoloveraller är också mycket vanliga bland unga tjejer. Dessa overaller finns i många färger. Från rosa till svart till blått och några flashiga toner. Det ger dem en chic och självsäker sommarlook.

- Byxbyxor med liten övre jacka:

Den lilla monokroma toppjackan passar bra till overallen vintern.

- Overaller i elegant stil :

Om du inte vill ha en enfärgad blå byxoverall , har du många andra val. I vintageoveraller kan du hitta overallshorts i allmänhet. Det kommer att ge ett autentiskt utseende som ökar ditt självförtroende. Det är också det bästa modeuttrycket.

De typer av skor du bär ändrar också utseendet på overallen.

Lägerstövlar passar utmärkt till korta overaller.

- Tryckta sneakers, en stor klassiker av japanskt mode med overaller och vida byxor.

– Du kanske inte misstänker det, men prova overaller med klackar; det kommer att ge dig ett modernt utseende.

– För mer avslappnade outfits är canvaspumpar och sneakers overallens bästa allierade.

– På sommaren är sandaler det bästa valet för deras coola och praktiska utseende.

I slutändan finns det inga hårda och snabba regler för att bära overaller. Däremot är blått, svart och vitt universella färger. Men du kan också välja färgad overall . Allt du behöver se är hur du gillar att bära overaller. Din stil betyder mycket.

Ett råd: prova inte för många accessoarer med denim, för att inte överbelasta den naturliga sidan av din outfit.

Japanska overaller för kvinnor

3 - Streetwear-overaller och denim

Denim bär ett amerikanskt namn, men kommer ändå från staden Nîmes i Frankrike, detta namn är det mest kända idag, men japanerna tillverkade också sin denim. Den är till 100 % tillverkad i Japan . På grund av konstant efterfrågan producerar många kända märken i Japan jeans. Här är några av de kända denimmärkena i Japan som gör det:

- Pure Blue Japan

-Store John

- Evisu

- Stevenson Overall Co

- Momotaro

- Järnhjärta

- Samurai jeans

Japanerna är besatta av streetwear-stilar, men du kan inte förneka populariteten hos overaller . Det finns fortfarande människor i Japan som gillar overaller. Ibland när du vill byta upp ditt utseende för något annorlunda och stilrent, hon är det bästa alternativet. Det är både modernt och elegant.

Således, efter ett långt uppehåll, är overallen tillbaka i förgrunden, detta bekräftas av att se antalet unga människor som bär overaller på gatorna i Harajuku.

Många gillar att följa mode, men vissa följer sitt hjärta. De vill ha det som passar dem. Så oavsett om det är byxbyxor eller andra streetwear så finns det inga specifika begränsningar för din stil. I overaller finns det så många stilar och saker att kombinera.

Overaller är ett slags street wear som folk kommer att märka överallt i mängden. Vi hittar till och med tygklänningen som klär din distingerade look med originalitet och gör din närvaro minnesvärd.

Urban Denim Overall

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.