En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hur bär man overall 2023?

Bära overall 2023? Vi säger JA!

La Salopette® har vi förberett modeuppdateringen för säsongen vår-sommar 2023!

I slutet av året är det inte färdigt att prata om byxorna, tvärtom... 2023 riskerar de att hävda sig ännu mer och lovar att vara måsten i alla omklädningsrum!

Således är overallen 2023, och mer specifikt den mest efterlängtade modellen, bra lastbyxorna, med en bred botten i baggy stil och fickor på alla sidor.

När 2022-overallen var på sammetstrenden... Tja, för säsongen vår-sommar 2023 verkar cargo och baggy förföra de mest fashionabla designers och fashionistas.

I den här artikeln inbjuder vi dig att upptäcka alla modetrender för säsongen vår-sommar 2023 med dessutom våra råd för att bära våra overaller bra 2023.

1 - Overall 2023: 90-talsinspiration

Som alla inom mode har märkt har overaller gjort en stark comeback i garderoberna!

Filmstjärnor, influencers eller till och med sångare, overaller har vunnit tillbaka hjärtan och garderober. Rak skuren, baggy, i sammet eller jeans, detta tidlösa och tydligt vintageplagg har gjort en triumferande comeback.

För, som Yves Saint Laurent sa så bra " Moden passerar, stilen är evig "... Med detta i åtanke måste vi förstå att kläderna som markerar historien - vintage och/eller old school - naturligt återkommer, för oss tillåter oss att klä dig med stil, oavsett situation och tid!

Overall 2023

1.1 - När den gamla skolan bjuder in sig 2023

I nuvarande popkultur är termerna " Old School " eller "à l'ancienne" på franska relaterade till de föremål, accessoarer och klädstil som vi bar i slutet av 80- och 90-talet.

Inspirerad av utseendet på dåtidens rappare hittar vi i old school-panoplet: bandanas, bananpåsar, pråliga färgade t-shirts och de berömda jeansoverallerna med säckigt brett snitt.

Efter återkomsten av bananpåsar och bandanas är det alltså ganska logiskt att overallen 2023, baggy cargo version, gör comeback... De stora märkena som Fendy eller Diesel har förstått detta väl, genom att integrera cargobyxorna under modevisningarna för säsongen vår-sommar 2023.

2 - Modetrend: vilken overall att välja för säsongen vår-sommar 2023?

Liksom cargobyxorna som rör upp folkmassorna, förblir overallen 2023 ett unisexplagg som passar för alla tillfällen och alla kroppstyper .

Här är vårt urval av overaller för 2023 , att bära utan måttlighet!

2.1 – De baggy lastbyxorna: tillbaka till grunderna

Som vi sa ovan, det är gjort, de baggy cargobyxorna direkt från 90-talet gör comeback. Även om 2022 cargobyxor redan fanns i varje butik, var inte alla intresserade av dem (förutom millennials aka Generation Y).

Således kommer overallen 2023 att vara den perfekta blandningen mellan de vida och bekväma baggy cargobyxorna och jeansoverallen , praktiskt under alla omständigheter.

Cargobyxor passar perfekt till en klassisk vit T-shirt och sneakers, och varför inte all-star sneakers, för att hålla sig till det gamla skoltemat!

Online shoppingsajten la-salopette.fr erbjuder dig olika modeller av byxbyxor med baggy lastbottnar, oavsett om det är för män eller kvinnor. Ta reda på det här !

Overall i 2023 baggy fisher cargo jeans

2.2 – Blå overall: säsongens färg

Efter barbiecare pink som fanns på alla catwalks och som alla stjärnor bar 2022 är det dags för blått 2023.

Visserligen kommer blått att vara färgen på vår-sommaren 2023. När några fantastiska designers som Jason Wu har valt koboltblått , har andra som Prada eller Burberry valt babyblått , mer känt som "BabyBlue".

Hur som helst, på La Salopette® har du ett brett urval för att ha de blå byxbyxorna som kommer att följa med dig under säsongen, och även efter!

Dessutom passar blå overaller perfekt med många andra färger... Du kan välja en liten elfenbensfärgad eller svart pikétröja under dagen och en färgglad body och höga klackar för kvällen.

Overall i 2023 vintage blå sammet

2.3 – Svarta overaller för en gotisk stil

Låt det vara sagt, den gotiska stilen är lika tidlös som overallen eller något annat plagg som har gått genom generationerna.

Således kommer även svart, spets och andra liknande accessoarer att stå i rampljuset till nästa säsong.

Vad kan vara bättre än overaller i svart 2023 , bara för att vara trendig och sticka ut. För även om de gotiska kläderna inte talar till dig för mycket, förblir stilen elegant och attraktiv. Vi såg detta nyligen med Netflix-serien "Wednesday" och dess helt offbeat gotiska utseende, som har vunnit över tusentals unga människor runt om i världen.

För att göra detta kan du prova våra svarta overaller med en vacker svart spetsbody, läderstövlar och ett smokey eye med silverreflexer. En titt på toppen dag och natt, oavsett din morfologi.

Overall i 2023 vintage svart manchester

2.4 – Den klassiska jeansoverallen

Vi kunde inte göra det här urvalet utan att nämna de grundläggande blåjeansoverallerna . Dessutom har den senare sin plats i alla rankningar av modetrender i några år nu.

Gamla men guldiga jeansoveraller, oavsett om det är för män, kvinnor eller barn, tilltalar för sin avslappnade och praktiska sida, som anpassar sig till alla situationer och alla typer av händelser; allt handlar om tillbehören.

Så för att vara på modet och surfa på den babyblå vågen kan du kombinera den med en topp som du väljer – bodysuit, t-shirt, oversize skjorta – och accessoarer efter din utflykt. Under dagen, allt i nykterhet, sedan på kvällen byter vi till klackar, lite smycken, en blå clutch, och du är klar.

För er herrar, oavsett klädstil, är overaller 2023 ett måste. Du kan välja den klassiska blå jeansversionen och ackompanjera den med en gammaldags vit t-shirt och ett par vita sneakers. Den perfekta looken under alla omständigheter .

Overall i 2023 jeans bootcut byxor

3 – Hur väljer du din overall 2023?

Oavsett typ av klädsel, för att göra rätt val, finns det två kriterier att respektera: din morfologi och ditt välbefinnande... Och det är inte alltid lätt att kombinera de två, utan en av dem i bakverk.

Det är därför overaller är DEN klädesplagg som lyckas vara halvvägs mellan komfort och stil.

Så oavsett om du är lång, kort, rund eller smal kommer overaller att vara din bästa allierade 2023 .

Damer, för att vara trendig och må bra kan du välja lastbyxor och accessoarer efter ditt humör för tillfället. Mina herrar, dito, välj en storlek ovan, för att vara bekväm i dina armhävningar.

Är detta slutet på slim? Bara tiden kommer att utvisa... Men för fans av denna snäva snitt av jeans har la-salopette.fr också smala byxbyxor , till glädje för Generation Z.

4 – Varför bära overaller 2023?

Som vi sa ovan är overaller ett av de sällsynta plaggen som kombinerar välbefinnande, komfort och stil i ett enda stycke.

Men låt oss lista några (helt objektiva) skäl för dig: varför du absolut måste ha overaller 2023 !

  • Det är helt trendigt utan att vara för moderiktigt;
  • Den är gjord av robusta tyger och fruktar inte plötsliga rörelser;
  • Det är praktiskt och bekvämt;
  • Den passar perfekt till alla toppar du har (T-shirt, pikétröja, skjorta, body, krokodil, bh...);
  • Den anpassar sig till alla kroppstyper ;
  • Den är tidlös och passar alla stilar;
  • Den finns i olika former (rakt snitt, crago baggy, klänning, shorts, slim...);
  • Den passar alla åldrar och alla aktiviteter.

Detta är naturligtvis en icke uttömmande lista... För vi skulle kunna nämna många fler anledningar till att ha overaller 2023 !

5. Sammanfattning

För att avsluta detta modekapitel är fashionistas och andra modedesigners överens om att overaller under 2023 kommer att fortsätta de senaste årens fart och förföra den nya generationen samtidigt som älskare av vintage och gamla stilar erbjuder en annan anledning att förnya sin garderob.

Det är bra, för a-salopette.fr är onlinereferensen för att få de bästa overallerna till bästa pris.

Och eftersom din tillfredsställelse är vår prioritet, strävar vi efter att erbjuda dig nya produkter regelbundet, för att vara på topp med trenderna varje säsong.

På la-salopette.fr erbjuder vi overaller av hög kvalitet , gjorda med omsorg och skickas hem till dig på bara några dagar.

Sist men inte minst; Kom ihåg att ta dina mått noggrant och konsultera vår storleksguide för att beställa den overall som passar dig och passar dig perfekt. 👖

2 commentaires
- Russo

J’adore les salopettes cargos et Baggy mais ça m’étonnerait beaucoup qu’elles soient à la mode ce printemps/été 2023 je n’y crois pas trop honnêtement mais bon on verra bien

- Russo

J’ai 2 salopettes pour le printemps mais elles ne sont pas cargo ou bien Baggy,elle sont slim je crois, ça pareille pour celle de cet été honnêtement je n’aime pas trop la coupe baggy, ça fait hyper large au niveau des jambes.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.