svenska

Hur anpassar du din Hängselbyxor ?

Vi har alla en, eller två, eller flera byxbyxor som är en klädreferens för oss och som vi inte kommer att överge för någonting i världen till andra stilar eller klädtrender. Detta tidlösa men tidlösa plagg följer oss under alla omständigheter i våra liv, så praktiskt, bekvämt, universellt och tidlöst är det. Men, och även om vi aldrig tröttnar på det, ibland känner vi för eller behöver uppdatera det eller anpassa det beroende på omständigheterna eller när vi ska bära det.


Ja men nu, hur gör man det trendigt? Hur sublimerar man det med små ingenting som kommer att göra en helhet, som får dig att sticka ut på gatan? Hur man lyfter fram dessa byxbyxor som du älskar att bära, om du någonsin har detta lilla tvivel som viskar till dig att ja , byxkläder är ett säkert kort, men du vill att de ännu mer ska vara en modell i sitt slag, en unik modell, en modell som ser ut som dig?


Här är några exempel på tillbehör som du kan lägga till till din outfit, som kan tackas nej i det oändliga, beroende på vilken stil av byxbyxor du vill framhäva, beroende på form, färg, struktur och beroende på tillfälle.

1 - Kedjan

Där är du bortskämd med valmöjligheter, stilen på kedjan och fickan som du ska lägga den i, så att den märks, och så att tygbyxorna som passar dig så bra, är ännu mer hängbyxor än du kommer att ha på dig för en lång tid. Länkkedjan , multi-mesh kedjan, silver eller guld metall kedjan, kommer att sticka ut från bakfickan på byxbyxorna och kommer att ge en elegant och retro look till dina enkla jeansbyxor, svarta eller blå, grå, beige, småsaker !


Fickurskedjan som bärs på en av sidfickorna, på beige, blå eller svart vintageHängselbyxor , kommer att ge dig en perfekt look, både stilig och avslappnad. Det lilla extra som gör hela skillnaden!
Du kommer också att ha, för en lite mer trendig look, midjekedjan, den som sveper runt dig, och tack vare den kommer du att framhäva ditt unga, dynamiska och raffinerade temperament på samma gång!

Vintage Hängselbyxor

2 - Bältet

Om du har svarta Hängselbyxor blir musten ett gyllene bälte , pumps eller sandaler med gyllene remmar också! Och med lite ingenting kommer du att sublimera allt, med klass och förfining. Denna idealiska outfit för kvällar med vänner, hemma eller på en restaurang kommer att passa dig perfekt med sin enkelhet och elegans.
Med ett ljust eller mörkbrunt läderbälte markerar du midjan genom att föra bältet genom öglorna på en vanlig vit Hängselbyxor eller blommig, mönstrad, det spelar ingen roll! Alla byxbyxor kan prydas med denna typ av bälte. Alla bälten, oavsett om de är tunna, breda, dubbla i midjan, tappade på höften, kommer att passa perfekt med din favoritHängselbyxor ! Genom att markera midjan lite med denna accessoar kommer du att omdefiniera din look, din smak för ett universellt och tidlöst plagg, som utan tvekan förtjänar att förstoras under alla omständigheter. Sexigt och trendigt i Hängselbyxor , absolut!

Läderbälte

3 - Smycken

- Broscher för er damer, Pins för er herrar!

Utan att tveka, våga broschen i midjan! Det är trendigt, innovativt, subtilt för att ge din stil mer stil! På flytande, enkla Hängselbyxor kommer den runda eller ovala cameo-broschen att vara den viktigaste touchen för att ge dig ädelhet, elegans och superb!
Är du den avslappnade typen och vill klä upp din Hängselbyxor med blommor eller mönster? Du har en oändlighet av valmöjligheter med broscher av alla möjliga material: Träbroschen för en cool, ekologisk och lantlig stil, broschen i metall , strass, tyg, plast. Du kommer att hitta hur du klär dina byxbyxor med denna lilla detalj som gör hela skillnaden!
Broschen i midjan , broschen som bärs på ett av remmarna, föreställ dig alla möjliga kombinationer mellan alla sorter av broscher och platsen där den ska framhävas, vilket kommer att framhäva dig!!!
Och ni herrar, visa era idéer, två eller tre nålar fästa sida vid sida på hängslen, eller huvudfickan på era Hängselbyxor , och redan visar ni er personlighet, ni vågar vara annorlunda och bekräftar er goda smak och er individualitet !

4 - Halsband och armband

Läder för er herrar , armbanden som omger handleden kommer att matcha i färg och material med det bälte ni har valt till er favoritHängselbyxor !
Damer, om du har vintage, lös Hängselbyxor , så behöver du tyget och metallhalsbandet som kommer att falla perfekt som ett halsband framför din Hängselbyxor , accentuera den avslappnade, bekväma och coola sidan som passar dig så bra, våga kontrastera färger, lek enkelt med alla modeller av väldigt långa, enkla, dubbla eller trippelhalsband! Du kommer att bli en hit och se till att bli avundsjuk, kopierad!

5 - Halsdukar

Skapa din trend, med en liten fyrkant av tyg helt enkelt knuten till en bältesögla och lek med färger genom att kontrastera rakt mot färgen på byxbyxorna eller tvärtom genom att arbeta med en nyans av färg. Till exempel kommer en liten röd fyrkant på jeansHängselbyxor att gå lika bra som en annan himmelsblå eller mörkblå på samma Hängselbyxor .
Med en större halsduk vrider du den så att du kan leka med den som ett bälte som du sätter i byxornas öglor, och där också samma princip: du kontrasterar färgerna och mönstren eller så håller du samma färg än din Hängselbyxor . I vilket fall som helst kommer det att vara en snygg och personlig dressing , enligt din smak och din bild!

Som vi kan se är variationen av de skräddarsydda byxorna oändlig , den är bara begränsad till gränserna för våra önskningar och vår fantasi. Med få medel och föremål kommer byxbyxorna tillbaka till liv, förbättrade i sin återgivning och sin form av allt som kan läggas till dem för att modifiera deras stil.


Exemplen som utvecklats ovan är typiskt valda från vad vi redan har hemma, och det är en önskan att beskriva hur, med en juvel bortglömd i en låda, ett bälte som vi inte längre använder, sublimerar detta plagg som är kärt för oss utan att vara så, med medel för att förnyas av det vi redan har.

6 - Påstrykningsdelar

På ett mer manuellt sätt och kanske lite mer tekniskt, ge dig själv nöjet att ge ett andra liv till dina favoritbyxor, den som har följt dig så länge i ditt livs många händelser, den för vilken ingenting världen inte kan övertyga dig om att ångra dig.
Vägen är enkel och resultatet hisnande: Återigen, fria tyglar till din fantasi och din kreativitet! Välj rutor i tyg för att stryka på dina byxbyxor, ta de tyger du vill ha, och förvandla dina utslitna jeansbyxor till trendiga byxbyxor , med en lapptäckseffekt, färgglad, livlig, spontan! Du kommer att bli oerhört framgångsrik med bonusen att fortsätta att bära dessa byxbyxor, som kommer att behålla ett evigt sentimentalt värde för dig!

Trendiga anpassade Hängselbyxor

7 - Pärlor, paljetter och broderier:

Om sömnad inte skrämmer dig, kan du lägga till pärlor i alla storlekar och färger på de platser i byxbyxorna som inspirerar dig: en gradering av pärlstorlekar på toppen av ena benet på byxbyxorna kommer att vara den vackraste effekten!


Sy paljetter och ge glans, du kommer att leka med ljusets effekter på dina byxbyxor genom att strö paljetter på fickorna till exempel, och här är en annan look för byxbyxor prydda med tusen gnistrar!!!
Slutligen, på ett litet grepp (eller inte), tveka inte att sy över det, en broderad blomma, eller ett hjärta, eller en stjärna för stjärnan du är, eller ditt förnamn, allt är möjligt!!


Om ett problem, men här låt oss vara en expert, du kan dra några trådar, öka detta lilla hål som stör dig (kanske) för att accentuera grungesidan , inte alls föråldrad, stil på åttiotalet som kommer tillbaka i kraft med våra rebelliska tonåringar!


Dungarebyxorna är för dig en tidlös del av din garderob, personifiera denna andra hud och som en modedesigner, personifiera den efter dina önskemål och ditt momentum, för att göra dem till en unik dungaree, din! Talangfull artist, du kommer att uppskatta att ha värderat det, dessa berömda älskade Hängselbyxor , i din bild, efter din smak. Var säker på att den kommer att belöna dig oändligt med välbefinnande och självsäker elegans varje gång du bär den!

Lämna en kommentar
Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.